COMETIERRA de Dolores Reyes (Ed. Sigilo) guanya el Premi Nollegiu 2019

COMETIERRA, de l’argentina Dolores Reyes, ha estat triada per més de 850 votants com el llibre Nollegiu de l’any 2019.

VEREDICTE OFICIAL DEL JURAT DEL PREMI NOLLEGIU 2019:

El jurat multitudinari del Premi Nollegiu, reunit en sessió extraordinària el 31 de gener de 2020 a les quatre de la tarda, comença fent balanç de la participació d’aquest any.

Es remarca que durant el període d’enviament de propostes de llibres aspirants a Premi Nollegiu 2019, es van rebre un total de 67 mails que contenien fins a 129 propostes de títols.

Un cop ordenades les propostes i eliminades les repeticions,  combinades amb les propostes dels llibreters i llibreteres de la Nollegiu van quedar a votació 40 títols que han estat exposats a les dues llibreries des del 23 de desembre data de publicació de la pàgina web de votacions.

El 26 de gener va ser l’últim dia de votació.

El sistema va recollir 951 votacions diferents. 101 van ser eliminades donat que procedien de vots repetits o bé perquè no s’havien deixat dades correctes sempre atribuïble a un error i no al fet de voler manipular el resultat final en benefici propi. Cosa impossible de fer perquè el Premi Nollegiu, com tots els premis, és un premi súpernet donat que sempre passem l’escombra abans que es reuneixi el jurat multitudinari.

Així les coses, s’han declarat vàlids els resultats de 850 participants. En suma, doncs, s’han comptabilitzat 6800 vots.

Abans de fer públics els resultats del Premi Nollegiu, hem de fer públics els resultats del Premi que més importa a autors i autores, editorials, distribuïdores i llibreries. Aquests són els llibres més venuts a la Nollegiu del Poblenou i del Clot entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019: El de més venut.

I finalment, el Premi Nollegiu 2019, el llibre Nollegiu de 2019, que aquest any surt de la categoria de narrativa en castellà, el títol que més vots ha obtingut és:
COMETIERRA de Dolores Reyes publicat per l’editorial Sigilo.

El jurat del Premi Nollegiu vol guardonar també, com fa cada any, una iniciativa cultural o editorial que durant el 2019 ha començat o bé ha agafat embranzida. El jurat vol reconèixer el treball, l’ofici, la professionalitat, però sobretot la passió de SOL SALAMA, editora de TRÁNSITO EDITORIAL, que capitaneja un projecte cabdal per fer-nos arribar obres que són càrregues de profunditat per a lectors àvids de commocions.

 

 

Cometierra
Dolores Reyes

Rústica, 14 x 22
176 páginas
ISBN: 978-84-948993-5-5
P.V.P: 18 €

 

 

 

 

 

 

https://www.nollegiu.cat/cometierra-de-dolores-reyes-guanyadora-del-premi-nollegiu-2019-inclou-veredicte-del-jurat-amb-totes-les-categories-premiades/